slide1 slide2 slide3 slide4 slide5

Schuimrubber enzo, voor schuimrubber en meer...

Schuimrubber enzo, voor schuimrubber en meer...

Schuimrubber enzo, voor schuimrubber en meer...

Schuimrubber enzo, voor schuimrubber en meer...

Schuimrubber enzo, voor schuimrubber en meer...

gratis tricot 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Informatie blog

Om lang plezier van het schuim te houden heb ik een paar onderhoudstips voor jou die nuttig kunnen zijn in de diverse toepassingen van schuimrubber.

Schuimrubber in de bank

Schuimrubber is onderhoudsvriendelijk


Om lang plezier van je kussens te hebben adviseer ik je de kussens regelmatig te keren als dat mogelijk is. Hierdoor minimaliseer je ook het kruipen van de kussenhoes over de vulling.

 

Als je kussen nat is

Als je kussens nat zijn geworden bijvoorbeeld als er iets op het kussen is geknoeid, of een vlek in de stof is verwijderd. Dan raad ik je aan om de hoes van de vulling af te halen en het kussen aan de lucht te laten drogen. Dit is niet nodig als het maar een klein beetje vochtig is geworden.

Wissel kussens
Wissel kussens onderling, er is altijd wel een favoriete plek in de bank en indien mogelijk wissel de kussens waar vaak op wordt gezeten voor die waar niet vaak gezeten wordt

 

Schuimrubber in caravan/boot
Zodra de boot of caravan in de winter stalling gaat dan zou je de kussens in een droge niet vochtige omgeving moeten opbergen. Dit is de allerbeste oplossing, zo voorkom je dat ze muf gaan ruiken.
Ook voor kussens in caravan of boot geldt: als ze vochtig of nat zijn geworden dan kan je ze in de zon laten drogen met de hoes eromheen, leg ze op een rooster of iets zodat er rondom geventileerd wordt. Geef je kussen de tijd om goed droog te worden.

 

Buitenkussens

Onderhoud van buitenkussens


De kussens van je loungebank kan je het beste droog opslaan. Nadat de winterperiode weer achter de rug is kan je ze voorbereiden op de komende periode. Als de hoezen vies geworden zijn kan je ze wassen, let wel op de wasvoorschriften. Zitten die er niet in dan kan je dat nagaan bij de leverancier van de stof/hoezen.

Kijk uw meubilair ook goed na of er geen scherpe uitsteeksels zijn die de kussens kapot kunnen maken, indien je scherpe uitsteeksels ziet kan je ze het beste verwijderen. Maak je meubilair schoon zodat de kussens niet onnodig vies worden, haal bladeren en stof weg voordat je kussens in de bank doet.

 

Schuimrubber matras

onderhoud van je matras

Door een matras wekelijks te keren; van hoofd /voet, boven- en onderzijde, blijf je er langer plezier van houden.
Om je matras te luchten zet je deze op de smalle kant met de ramen lekker open, ons advies om dit minstens één keer per maand te doen. Meestal kan je de afneembare hoes wassen in de wasmachine, was deze volgens het voorschrift dat op het label vermeldt staat.

Ik vertrouw erop je hiermee weer een stukje wijzer te hebben gemaakt, want…

Wij maken het je graag comfortabel!

Als jij nog vragen hebt over het onderhoud van schuimrubber, laat dan je reactie achter hieronder in het veld. Als dank krijg jij het volledige rapport over het onderhoud van schuimrubber toegestuurd in pdf formaat.
Bedankt voor je interesse!

Een comfortabele groet,
Arianne Elderman

Reacties   

0 # Melissa van Heijst 11-07-2017 19:12
Hi! ik heb een vraag, betreft een motorzadel.
Op dit moment ben ik het motorzadel van mijn vriend aan het herbekleden. En nu ben ik erachter gekomen dat er groen/zwarte schimmelplekken in het schuim zitten. Hoe zou ik dit het gemakkelijkste zelf kunnen verwijderen? Alvast bedankt!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # arianneelderman 11-07-2017 18:16
Beste Melissa,
Schimmel in schuimrubber is niet te verwijderen. En als je het weg zou kunnen krijgen dan zal het ook weer terugkomen, door het vocht waar een motorzadel natuurlijk best wel eens mee in aanraking komt.

Schimmel in een zadel is onvermijdelijk lijkt mij zo.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen