Klachten & Retourneren

Het kan gebeuren dat uw bestelling niet juist geleverd is, dat is niet onze bedoeling geweest en dit vinden wij zeer spijtig.

U heeft een klacht of wilt artikelen ruilen

Wij verzoeken u ons dat zo spoedig mogelijk te laten weten. U kunt ons een mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Wacht u hier alstublieft niet te lang mee, hoe sneller u het ons laat weten, hoe sneller wij uw klacht kunnen oplossen.*

Ruilen en retourneren

In de meeste gevallen leveren wij u producten die op maat zijn gesneden en speciaal op uw wensen zijn afgestemd. Helaas kunnen we deze producten niet voor u terugnemen.

Artikelen die wij kant en klaar voor u op voorraad houden, zoals een binnenkussen 40/40, zijn wel te retourneren, als deze niet aan uw eisen voldoen of om wat voor reden dan ook niet wilt houden. Daar heeft u 14 dagen bedenktermijn voor en geldt het wettige herroepingsrecht.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.

Retour formulier

Als u uw bestelling wilt terugsturen dan heeft u een retour formulier nodig. Die kunt u hier downloaden en printen, nadat u de benodigde velden heeft ingevuld voegt u het retour formulier bij de retourzending.

Download hier het retour formulier

Zodra wij uw bestelling in goede orde retour hebben ontvangen krijgt u het volledige orderbedrag teruggestort op uw bankrekening. Het bedrag zal uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending worden teruggestort. De kosten die u maakt voor de retourzending worden niet vergoed.

Zoals hierboven vermeld, het herroepingsrecht is niet van toepassing als het gaat om maatwerk-producten.

*Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen of te bellen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

prijs berekenen.
Sluiten

bereken hier uwschuimrubber op maat

Placeholder

Schuimrubber