Over ons

Wij maken het u graag comfortabel!

Uw favoriete bank zit na een tijd niet zo lekker meer als in het begin, waardoor u misschien denkt aan de aanschaf van een hele nieuwe bank. Volgens ons is dat niet nodig. Als u de oude kussen vullingen vervangt voor nieuwe in een goede kwaliteit schuimrubber is uw probleem meestal verholpen. Op deze manier bespaart u een hoop kosten.

Nieuwe kussens in uw oude bank en hij zit weer als nieuw

Gun uw favoriete bank een tweede leven

En vervang eerst eens de vullingen van de zitkussens. U zal zien dat de bank weer een stuk beter aan voelt. Comfortabel zitten is belangrijk om goed te kunnen ontspannen en dat is in deze tijd, waarin veel mensen erg druk zijn belangrijk.

Veel ervaring

Wij hebben veel ervaring voor wat betreft comfortabel zitten, door uiteenlopende vragen en wensen van klanten weten we waar wij u mee kunnen helpen om uw probleem op te lossen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef ons de maten en informatie door van uw bestaande kussen(s). Wij doen u graag een voorstel voor een nieuwe vulling in uw favoriete bank, dat kan via het contactformulier hier onderaan de pagina of u belt ons even.

Schuimrubber Enzo is een webwinkel

Een webwinkel waar u allerlei soorten schuimrubber online kunt bestellen. Bijvoorbeeld nieuwe vullingen voor de bank, een nieuw matras, schuim om een ruimte te isoleren, of nieuwe kussen vullingen voor in de loungeset buiten.

Uw bestelling thuis laten bezorgen

Uw bestelling wordt snel en netjes bij u thuis afgeleverd, zelf ophalen kan ook, dit kunt u aangeven tijdens het afrekenen.
Er is heel wat informatie op de site te vinden om uw keuze te maken. Heeft u liever wat extra uitleg over de diverse kwaliteiten schuimrubber dan kan u ons altijd via mail of telefoon vragen stellen.

Wij maken het u graag comfortabel!

prijs berekenen.
Sluiten

bereken hier uwschuimrubber op maat

Placeholder

Schuimrubber