Polyether

polyether het voordeligste soort schuim   polyether het voordeligste soort schuim   polyether het voordeligste soort schuim

Polyether het voordeligst

Dit is het voordeligste soort schuimrubber en biedt minder veerkracht dan bijvoorbeeld koudschuim of Pantera.
Dit schuimrubber is opgebouwd uit vele kleine cellen met een gelijke celstructuur. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende hardheden en gewichten

Geschikt voor goedkope oplossingen

Polyether is geschikt voor de goedkopere: matrassen, vullingen voor meubilair zoals zitkussens en rugkussens, boot-, caravan- en camper kussens, kinderzitjes, stoelzittingen, enz.
Polyether SG 25-soft & SG 30-soft zijn zeer geschikt voor het maken van een hoofdboard aan uw bed.

Let op! Minder geschikt voor intensief gebruik.

Kwaliteiten polyether

Polyether SG 25-hard

Deze kwaliteit polyether is te gebruiken voor o.a. tuinstoelkussens, eetkamerstoelen, voetstoel en dergelijke. Maar ook voor een zeer hard rugkussen die niet intensief gebruikt wordt. Polyether SG 25-H is minder duurzaam en zal sneller verarmen dan kwaliteiten met een hoger soortelijk gewicht (SG staat voor soortelijk gewicht).

polyether SG 25 firm

Polyether SG 25-zacht

Deze kwaliteit polyether is te gebruiken voor rugkussens in stoelen of banken, babymatrassen (dikte minimaal 8 cm). Aanbevolen dikte voor rugkussens vanaf 5 cm.
Tevens is deze kwaliteit polyether goed te gebruiken voor het bekleden van een hoofdboard aan uw bed, aanbevolen dikte vanaf 4 cm.

polyether SG25-soft

Polyether SG 35

Deze kwaliteit polyether biedt meer comfort en heeft een langere levensduur ten opzichte van de SG 25-H. SG 35 is te gebruiken voor tuinstoelkussens, eetkamerstoelen, zitkussens voor de boot, caravan zitkussens en dergelijke.
Aanbevolen dikte vanaf 8 cm.

polyether SG 35

Polyether SG 30-zacht

Deze kwaliteit polyether is te gebruiken voor rugkussens die intensiever worden gebruikt; loungekussens, peuter en kleuter matrassen (dikte minimaal 8 cm). Aanbevolen dikte voor rugkussens vanaf 4 cm.
Tevens is deze kwaliteit polyether goed te gebruiken voor het bekleden van een hoofdboard aan uw bed, aanbevolen dikte vanaf 4 cm.

polyether SG 30 soft

Polyether SG 40

Deze kwaliteit polyether heeft iets meer body dan de SG 35 met een langere levensduur, te gebruiken voor tuinstoelkussens, eetkamerstoelen, boot- en caravan zitkussens en dergelijke. Wordt veel gebruikt in de projectmeubel industrie indien er geen brandnorm wordt gesteld. Aanbevolen dikte vanaf 6 cm.

polyether SG 40

Verpakkingsschuim antraciet SG 25

Antraciet verpakkingsschuim SG 25 wordt veel gebruikt om kostbare apparatuur zoals camera’s maar ook gereedschap veilig te verpakken in bijvoorbeeld een koffer. Schuimrubberplaatjes zijn zeer geschikt om tussen kostbare spullen in te zetten zodat ze niet beschadigen. Hoe zwaarder de spullen hoe dikker het schuim zal moeten zijn.

verpakkingsschuim antraciet SG25

Wit verpakkingsschuim SG 18

Wit verpakkingsschuim SG 18 kan ook worden gebruikt om kostbare apparatuur zoals camera’s maar ook gereedschap veilig te verpakken in bijvoorbeeld een koffer. Let op! Schuimrubber verkleurd altijd onder invloed van welk licht dan ook. Bij de antraciete variant is deze minder waarneembaar.

prijs berekenen.
Sluiten

bereken hier uwschuimrubber op maat

Placeholder

Schuimrubber