Dit zijn mogelijkheden met schuim:

  • schuim als laarzenspanners om laarzen netjes op te bergen
  • een bed strook om de loze ruimte naast het matras in de ombouw op te vullen
  • een nek rol
  • bekleden van de zadelsteun ter bescherming van uw paardrijzadel
  • evenwichtsbalk om veilig thuis te kunnen oefenen
  • topper over de slaapmatjes in de tent
  • schuimrubber voor het hoofdboard dat u zelf maakt
  • schuimrubber voor decoratief gebruik

Laarzenspanners gemaakt van polyether

Dit is heel gemakkelijk te realiseren. Neem de hoogte- en breedtemaat van de laarzen. De dikte van het plaatje zal ongeveer 5 cm zijn. Het plaatje van deze dikte kan heel makkelijk in vorm worden gesneden met een scherp afbreek mes in de juiste maat.

Stop het schuim in de laarzen en ze buigen niet meer naar de zijkant waardoor ze mooi blijven. Mooi materiaal hiervoor is antraciet schuimrubber SG-25.

De afmetingen van het schuim op de foto is 40x12x5cm. Dus voor 1 paar laarzen heeft u een plaatje nodig van 40x24x5cm.

laarzenspanners van SG-25 antraciet laarzenspanners van SG-25 antraciet laarzenspanners van SG-25 antraciet

Bed strook

Soms komt het voor dat het bed groter is dan het matras, het kan zijn dat het matras net nieuw is en het is zonde om deze te vernieuwen voor de juiste maat.

De oplossing daarvoor is een stuk polyether om het geheel op te vullen. Daarvoor neemt u het beste de volgende kwaliteit polyether SG-40 (dit heeft een witte kleur).

Nek rol

Lekker als extra steun tijdens het slapen. Of met een mooie zelf gemaakte hoes eromheen staat het decoratief op het bed in de slaapkamer of op de bank in de kamer.

Een nek rol wordt meestal gemaakt van polyether SG-25 soft of koudschuim HR-35.

Schuimrubber om kwetsbare spullen te beschermen

Denk bijvoorbeeld aan het afschermen van scherpe randen aan opberg materialen. Een houten steun voor een paardrijzadel, wakeboard opbergen op steunen beschermd met extra schuimrubber. Een paar plaatjes schuim om tussen breekbare spullen te leggen. Meestal wordt hier verpakkingsschuim voor gebruikt.

scherpe randen bekleden met schuimrubber scherpe randen bekleden met schuimrubber verpakkingschuim tussen breekbare spullen

Een evenwichtsbalk voor turnsters

Een strook van 10 cm breedte en een dikte van 2 cm in een lengte van bijvoorbeeld 2 of 3 meter, gemaakt van Polypress SG-140. Super handig om thuis veilig op de evenwichtsbalk te oefenen.

Oefen turnbalk van polypress SG140 Oefen turnbalk van polypress SG140 Oefen turnbalk van polypress SG140

Een topper over de campingmatjes

Deze topper legt u over de matjes heen, daaromheen een matrasovertrek en u kunt heerlijk slapen. Ik spreek uit eigen ervaring. De matjes glijden niet meer van elkaar af en u ligt nog een stukje zachter. Mooi materiaal hiervoor is koudschuim HR 38 in een dikte van 2-3 cm.

Polyether voor het hoofdboard dat je zelf maakt

Als u het leuk vind om zelf een hoofdboard voor het bed te maken kunnen wij het schuim hiervoor leveren. De kwaliteiten polyether SG-25 soft & SG-30 soft in een dikte van 4 cm zijn hier zeer geschikt voor.

Schuimrubber voor decoratief gebruik

Denk bijvoorbeeld aan een carnavalspak gemaakt van plaatjes schuimrubber. Eens voor een bruiloft gemaakt de voorletter van de bruid en bruidegom samen met een groot hart. Deze letters zijn 100cm groot!

letters uit schuim gesneden hart uit schuimrubber gesneden letters uit schuim gesneden

 

prijs berekenen.
Sluiten

bereken hier uwschuimrubber op maat

Placeholder

Schuimrubber